top of page
ЛФКТІ

Юрій-Теодор Соснівський - Герой, який віддав за нас життя…

Нестерпний біль втрати … Його не можна загасити. Так само не можна загасити полум’я живої людської пам’яті, бо вона не підвладна часу. 

Наш випускник, Соснівський Юрій - Теодор (04.05.1998 - 02.10.2024) загинув, захищаючи нас від ворога 2 жовтня 2024 року.

Львів’янин, закінчив відділення “Автоматизовані системи керування рухом на залізниці” ВСП «Львівський фаховий коледж транспортної інфраструктури Національного університету «Львівська політехніка» у 2013 році. 

Упродовж останнього періоду працював у Регіональній філії «Львівська залізниця» Акціонерного товариства «Українська залізниця». У вільний час захоплювався футболом, був затятим прихильником клубу «Карпати». 

Викладачі коледжу згадують Юрія - Теодора як відповідального і доброго студента, був справедливим і доброзичливим. Завжди  усміхнений, любив спорт. 

Із перших днів повномасштабного вторгнення росії добровільно став на захист держави до лав 2-ї окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Згодом вступив до складу «Азову». Виконував бойові завдання на східному напрямку фронту, за особисту мужність був відзначений командуванням НГУ.

У Юрія-Теодора Соснівського залишилися батьки, брат та сестра.

Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого Героя. Поділяємо біль невимовного горя. 

І вічно житимуть наші герої, бо ми пам’ятаємо про них…


Слава Україні!

Героям слава!


 


136 переглядів

Comentários


bottom of page