top of page
parfenyuklz63

Щоб тіло було міцним, а думки – ясними…

На завершення тижня циклової комісії, студенти ЛФКТІ НУ ЛП продемонстрували свої спроможності і у фізичній підготовці. Для них було проведено захід на тему: «Студентські турніри з улюблених видів спорту». Його організувала та провела керівник фізичного виховання коледжу Надія Матвіїв за сприяння викладача фізвиховання Тараса Мальчицького. На захід завітали і керівництво та викладачі коледжу.

Відкриваючи турнір, в. о. директора коледжу Іван Груник, відзначив важливість гарної фізичної підготовки студентів, поряд із сумлінним навчанням та здоровим способом життя. Адже це дозволить не тільки повноцінно і довго жити, але й бути максимально корисним нашому суспільству.

У турнірі взяли участь студенти першого та другого курсів. Вони змагалися у трьох видах спорту, а саме: підтягуванні, стрибках на скакалці і настільному тенісі. Боротьба була досить напруженою і видовищною. Учасники продемонстрували гарну фізичну підготовку і результати.

У підсумку, з настільного тенісу переміг Артем Судаков (2Т-86), друге місце посів Іван Федак (1Т-88) і третє – Олег Гавц (2Т-90). У стрибках на скакалці серед дівчат перше місце виборола Вікторія Пехів (2Б-59; 165 стрибків за хвилину), друге – Марія Придиба (1Р-104; 155 стрибків) і третє – Вікторія Куропась (1Т-89; 149 стрибків). У підтягуванні перше місце посів Максим Моніч (2Т-86; 21 раз), друге – Артур Газуда (1Т-88; 20 разів) і третє – Сергій Пекар (2Т-85; теж 20, але були деякі зауваження до техніки виконання). Усі призери були нагороджені дипломами.

Успіхи надихають, тож наші спортсмени невдовзі планують провести товариські зустрічі з волейболу зі студентами Львівського фахового коледжу будівництва, архітектури та дизайну, Педагогічного фахового коледжу Львівського національного університету, а також Національного університету «Львівська політехніка».


Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора

























41 перегляд
bottom of page