top of page

Прощавай, коледж! Привіт, залізнична родино!

Четвертого липня у Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» відбулася урочиста академія з нагоди вручення дипломів фахового молодшого бакалавра випускникам денної форми навчання. У цей день дипломи отримали в усіх трьох відділеннях: «Тяговий рухомий склад», «Управління процесами перевезень» і «Автоматика, телемеханіка та зв’язок», «Облік і оподаткування». З цією знаменною подією випускників привітали директор коледжу Іван Груник, завідувачі відділеннями Руслан Семчук, Галина Сліпецька і Ярослав Загалюк.

   Захід традиційно розпочався з Гімну України та хвилини мовчання на честь загиблих захисників нашого народу. Іван Груник у вітальному слові побажав молодим колегам успішної реалізації набутих знань на підприємствах залізниці та рекомендував здобувати вищу освіту за обраним фахом в НУ «Львівська політехніка». А заввідділеннями бажали випускникам та випускницям щасливої долі, успішної кар’єри та не забувати рідний коледж, де їм завжди будуть раді.

   Випускники переглянули відео-ролик про свої студентські роки та аплодисментами вітали один одного з отриманням дипломів і дякували педагогам. А на завершення зробили колективні фото на згадку про незабутній період у житті.

 

Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора
































































33 перегляди

Останні пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page