top of page

Педрада підбила підсумки

Двадцять восьмого червня у Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» відбулася педрада. На порядку денному було 2 питання, а саме: 1. Підбиття підсумків навчального 2023-2024 року. 2. Вступна кампанія.  

   Розпочинаючи педраду, директор коледжу Іван Груник повідомив радісну новину. Як відомо, останні кілька років Львівська міськрада намагалася виселити наш коледж із будинку за адресою вул. Снопківська, 47, у якому він перебуває від часу заснування. Спочатку наш коледж виграв судову справу з цього приводу у Господарському суді міста Львова, далі – у Західному апеляційному господарському суді. А 30 квітня 2024 року Верховний суд ухвалив залишити без задоволення відповідну касаційну скаргу управління комунальної власності департаменту економічного розвитку Львівської міськради.    

   – Ця постанова остаточна і оскарженню не підлягає, – наголосив Іван Груник. – Тож ми захистили права та честь нашого коледжу. Наше завдання – далі розвивати і стабілізувати його.

   Іван Степанович також проаналізував велику профорієнтаційну роботу колективу коледжу. Зокрема, цьому сприяло і запровадження підготовчих курсів для наших потенційних абітурієнтів, на яких навчалося 40 осіб. Значне досягнення також – отримання ліцензій на підготовку у нас робітничих професій. Загалом має бути 12 таких ліцензій, з яких вже отримали 8. І це ще далеко не все. Іван Груник також зупинився на мобілізаційній роботі та відповідних законодавчих нововведеннях з цього приводу.

   Про виховні заходи зі студентами розповіла заступниця директора коледжу з виховної роботи Оксана Вовк. Вона відзначила велику роботу у цьому напрямку і закликала більш повно розкривати потенціал наших студентів. Серед виховних заходів, зокрема, було і відвідання нашими студентами та викладачами реабілітаційного центру наших військовослужбовців у лютому і напередодні Великодня. Недавно відбулася також зустріч із нашим колишнім студентом, а нині воїном Тарасом Стрепкою, якому коледж придбав тепловізор. А ще колектив коледжу посів перше місце у конкурсі до Дня вишиванки, який проводила дорожня профспілкова організація Львівської залізниці. Найкращою керівничкою академічної групи за обсягом та якістю проведеної роботи було визнано Тетяну Гнатюк.

   Про діяльність профкому коледжу розповіла його голова Галина Марчишин. Зокрема, вона зупинилася на відпочинку дітей наших працівників у дитячому таборі.

   Підсумовуючи результати педради, можна впевнено констатувати, що робота у ЛФКТІ НУ ЛП відбувається велика і є чимало підстав для оптимізму.

 

Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора








17 переглядів
bottom of page