top of page
ЛФКТІ

“Наші студенти мають відчувати нашу турботу і допомогу, особливо у цей надзвичайно важкий час - час війни”

Так почав свій виступ директор Груник Іван Степанович на зустрічі з батьками студентів 1 курсу, яка відбулася у Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури НУ “Львівська політехніка” 11 жовтня.

На думку Івана Степановича, батьківські збори (або зустріч з батьками студентів) є одним із найважливіших діалогів для формування свідомих, освічених громадян. Адже ми маємо спільне завдання: виховувати молоде покоління в дусі національної педагогіки, повазі і шанобливому ставленні до моральних принципів нашого народу. А завдання наших студентів - здобувати знання.

Під час виступу директор коледжу назвав кращих студентів - першокурсників, звернув увагу на дотримання правил поведінки у коледжі та гуртожитках. Наголосив, що тільки спільними зусиллями, з батьківським контролем ми зможемо допомогти студентам адаптуватися до умов навчання в коледжі чи проживання в гуртожитках. Постійне спілкування з керівниками груп, заввідділеннями, адміністрацією коледжу - запорука успішності студентів та відповідального ставлення до навчання.

Іван Степанович порушив важливе питання, що стосується спілкування між студентами - булінг (цькування). Необхідно, щоб діти відчували себе захищеними.

Також Груник І. С. розповів про те, що в коледжі є укриття, яке відповідає вимогам та пристосоване для перебування студентів під час повітряної тривоги.

Заступник директора з навчальної роботи Якубовський Я. В. ознайомив присутніх із графіком освітнього процесу, про контроль відвідування студентами занять.

Заступниця директора з виховної роботи Вовк О. А. розповіла присутнім про організацію виховних заходів, тестування щодо адаптації студентів 1 курсу, результати якого свідчать, що першокурсники швидко звикли до навчання у коледжі, труднощів з навчанням майже не мають, а рівень викладання навчальних предметів їх повністю задовільняє.

Після спілкування з адміністрацією коледжу батьки разом із заввідділеннями та керівниками академічних груп розійшлися по авдиторіях.

“Такі зустрічі необхідні і для нас, педагогів, і для батьків, і для студентів, адже саме під час такого спілкування ми спільно вирішуємо важливі для всіх питання, зокрема і для покращення рівня навчання, виховання”, - зазначив директор коледжу Груник Іван Степанович у кінці зустрічі.


Дякуємо нашим захисникам за можливість працювати і вчитися!










10 переглядів

Comments


bottom of page