top of page

Коледж радо зустрів студентів!

Другого вересня у Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» традиційно провели урочистості з нагоди початку нового навчального року. Святкового настрою додала чудова сонячна погода.

На урочистий захід на подвір’ї коледжу зібралися студенти першого та старших курсів, їхні рідні. Зі знаменною подією їх привітали керівництво та викладачі коледжу.  

Директор коледжу Груник Іван Степанович привітав першокурсників, зазначивши, що сьогодні професії залізничної галузі є одними з найважливіших Після подання Україною заявки до вступу в Європейський Союз почався рух глобальних реформ в країні, одним із яких стало реформування на залізничному транспорті України. Упроваджуються реформи щодо «зеленої» логістики, що є важливим напрямком для виходу України на глобальний ринок вантажних перевезень.

Очільник коледжу побажав студентам успішного навчання, бо наука - це організовані знання, мудрість-це організоване життя. Здобувайте  знання і тоді в майбутньому організуєте добре життя.

Хвилиною мовчання пом’янули загиблих на російсько-українській війні наших захисників і поклали квіти до меморіалу пам’яті коледжу нашого викладача Лазоріва Андрія Миколайовича та загиблих випускників.

Саме директор вручив студентам – першокурсникам студентський квиток, як символ студентства ЛФКТІ НУ «ЛП».

Отець Тарас із храму святої Софії благословив усіх присутніх на новий навчальний 2024 – 2025 рік, щоб був він вдалим та мирним.

А голова студентської ради коледжу Ольга Тимчишин побажала першокурсникам проявити свої здібності і таланти, викладачам - розумних і серйозних студентів, прекрасних і цікавих уроків.

Після завершення урочистостей усі студенти розійшлися по аудиторіях, де відбулось перше заняття з керівниками академічних груп: «Україна – вільна і незалежна держава! Честь і слава незламним!»

 

Дякуємо нашим захисникам за можливість учитися і працювати!

 









49 переглядів

Останні пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page