top of page
parfenyuklz63

Захист пройшов успішно, вітаємо!

Двадцять першого червня у Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка», згідно з графіком, розпочався захист дипломних проєктів. Цього разу свої роботи представляли студенти відділень «Управління процесами перевезень» та «Тяговий рухомий склад».

   Відкриваючи захід у відділенні «Управління процесами перевезень», до випускників звернувся директор коледжу Іван Груник. Він наголосив наскільки важлива роль залізничного транспорту у житті України, побажав успішного захисту дипломних проєктів і запропонував продовжити здобуття вищої освіти за спорідненими спеціальностями в НУ «Львівська політехніка». А запрошені представниці Львівської залізниці запропонували випускникам долучитися до їхнього колективу.

   Локомотивники розпочали свій захід хвилиною мовчання на честь загиблого воїна-викладача їхнього відділення Андрія Лазоріва. Загалом, дипломники представили цікаві проєкти, а локомотивники – ще й виконані на замовлення Львівської залізниці. І усі отримали позитивні оцінки. Цього року захист дипломів відбуватиметься від 5 днів у локомотивників до 7 – у руховиків. У перших 82 випускника, а у других – 81.  

   Тож вітаємо наших здобувачів фахової передвищої освіти із успішним захистом!

 

Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора




























20 переглядів
bottom of page