top of page

Захисники і захисниці України - міць нашого народу!


Груник І. С.: 1 жовтня українці вже другий рік поспіль відзначають День захисників і захисниць. Для нас – це можливість вшанувати воїнів, які захищають незалежність та суверенітет України. У День захисників і захисниць ми згадуємо не лише героїв сьогодення, які щодня боронять нашу державу від агресора, але й наших предків козаків, які виборювали право за незалежність.

Сьогодні також святкують Покрову Пресвятої Богородиці та День українського козацтва. Покрова оберігає й оборонців сьогодення.

Ми просимо Пресвяту Богородицю подарувати мир Україні та захистити від ворогів.

Це свято на державному рівні почали відзначати з 2014 року за указом президента України.

Вітаємо наших захисників та захисниць України! Дякуємо за вашу відвагу, безстрашність та патріотизм! Віри Вам, миру, стійкості та мужності!


З такими словами звернувся директор Львівського фахового коледжу транспортної інфраструктури НУ ЛП до присутніх на урочистостях з нагоди Дня захисників і захисниць України.

Студенти 1 курсу групи 1Т-94 відділення "Тяговий рухомий склад" під керівництвом Гуріної М. І., керівника академічної групи, підготували літературно-музичну композицію. Згадали про козаків, вояків УПА, які теж вважали Покрову - днем свого створення, сучасних Героїв російсько-української війни, які боронять нашу землю від рашистів. Хвилиною мовчання вшанували усіх захисників, які віддали своє життя за нашу свободу.

Остання пісня "Сила роду" (автор - Славія) у виконанні студенток групи 1Р/Б-111/63 прозвучала як символ віри у перемогу , надії на нове життя українців під мирним небом.

Слава Україні! 🇺🇦

Слава Героям України усіх часів! 💙💛

Україна переможе!










27 переглядів

Comments


bottom of page