top of page
parfenyuklz63

Героями не народжуються…

   Двадцять третього травня у Львівському фаховому коледжі транспортної інфраструктури НУ «Львівська політехніка» урочисто відзначали День Героїв. Ініціатором заходу був директор коледжу Іван Груник. А організували та провели свято української мужності та незламності заступниця директора коледжу з виховної роботи Оксана Вовк, голова циклової комісії Володимир Яворський, викладач Роман Шидловський та студенти-першокурсники Богдан Юсипович, Софія Тенсіна і Ярослав Кас’яненко.

   Історія українського народу сповнена безліччю прикладів героїчної боротьби за свою гідність та незалежність. І кожне покоління українців підносить на п’єдестал слави все нові та нові імена Героїв. Про це та багато іншого ішлося під час урочистості, учасниками якої стали студенти-першокурсники.

     Розпочався захід виконанням Гімну України. Далі учасники згадали славетні імена та події української історії та сучасності. Закарбовані в історію й імена загиблих Героїв, які навчалися та працювали у нашому коледжі… Слова учасників доповнювали тематичні відеоролики. Присутні вшанували пам’ять загиблих захисників України хвилиною мовчання. А на завершення виконали славетну пісню «Зродились ми великої години»...

   Героями не народжуються, а стають. І у вихованні справжніх Патріотів дрібниць не буває. Сподіваємося, що і цей захід виконав свою важливу роль. Тож слава нашій Україні та її Героям!..

 

Ігор ПАРФЕНЮК

Фото автора








23 перегляди
bottom of page